Artikelen van

Auteur Tom Thomassen

Maak kennis met Tom Thomassen, een getalenteerde tekstschrijver met een passie voor bier en cocktails. Als echte liefhebber van bier en cocktails, heeft Tom een diepgaande kennis van de verschillende drankjes en de cultuur die er omheen hangt. Van IPA's tot stouts en van klassieke martini's tot moderne creaties, Tom weet hoe hij de unieke smaak en stijl van elk drankje kan vangen in woorden.

De espresso martini is een heerlijke cocktail die perfect is voor liefhebbers van koffie en sterke drank. Het is een verfijnde drank die zowel complex als eenvoudig te maken is. Hier is hoe je thuis een espresso martini kunt maken.

Bloody Mary is een klassieke cocktail die geliefd is bij velen over de hele wereld. Maar waar komt deze cocktail eigenlijk vandaan? Er zijn verschillende verhalen en mythes over de oorsprong van de Bloody Mary, maar er is geen definitief antwoord.

Met de herfst in aantocht, is het tijd om te genieten van de seizoensgebonden smaken die bij deze tijd van het jaar horen. In deze blog zullen we een aantal van de lekkerste cocktails bespreken om te genieten tijdens de herfst.